Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η Κ. Νοτοπούλου

Το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιες και υποψήφιους της παράταξης “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ”.

Η συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας Αντιστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο Φώτη Δομζαρίδη και τους Διευθυντές συνεργάτες τους, έγινε σε φιλικό και θετικό κλίμα.

Και από τις δυο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη για βελτίωση των σχέσεων και της συνεργασίας σε θεσμικό επίπεδο Δήμου Θεσσαλονίκης και Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα της πόλης και των συμπολιτών μας που απαιτούν συνεργασία και συνέργειες Δήμου και ΕΛ-ΑΣ με έμφαση στην ασφάλεια της πόλης και του Πολίτη, στο κυκλοφοριακό και τη στάθμευση των αυτοκινήτων, στη αντιμετώπιση των κρουσμάτων Ρατσιστικής και Φασιστικής Βίας, στις συνέργειες και δράσεις για την προστασία των ανηλίκων, για θέματα χρηστών ναρκωτικών καθώς και στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανέπτυξε τις προτάσεις της για μια πόλη Ανοιχτή και Ασφαλή με σεβασμό στα δικαιώματα και τις ελευθερίες του Πολίτη.

Πρότεινε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της νέας δημοτικής αρχής με την Γ. Α. Δ. Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα της καλής συνεργασίας και των συνεχών παρεμβάσεών της από τις προηγούμενες θέσεις της, στο γραφείο του Πρωθυπουργού και της Υφυπουργού Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας, σε θέματα όπως η αντιμετώπιση και η διαχείριση θεμάτων ασφάλειας στην περιοχή της Ροτόντας.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Αστυνομίας με 18 νέα περιπολικά και 9 μηχανές και την αύξηση του αριθμού μεταθέσεων προς την Γενική Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ως αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...