Επίσχεση… διαρκείας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ!

Σε κινητοποιήσεις διαρκείας αποφάσισαν να προχωρήσουν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.

Την απόφαση των εργαζομένων κοινοποίησε ο πρόεδρος του σωματείου  Δημήτρης Τσερμενίδης ο οποίος έκανε λόγο για «εμπαιγμό» και για άλλη μία φορά ζήτησε  συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη. «Αυτά που λέει ότι εμείς δεν κλειδώνουμε το ραντεβού μας είναι ψέματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσερμενίδης για τον υπουργό.

Επίσης ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΟΑΣΘ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι να «απαντήσουν» στη διοίκηση του Οργανισμού με προσφυγή στη δικαιοσύνη. «Θα απαντήσουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσφύγουμε και εμείς στη δικαιοσύνη. Είναι δυνατόν να μην μας πληρώνουν και να κινούνται και νομικά εναντίον μας; Και εμείς τον ξέρουμε τον νομικό δρόμο και μπορούμε να διεκδικήσουμε και αλλιώς τα δεδουλευμένα μας, που υπερβαίνουν για τους 2.300 εργαζόμενους τα 6,3 εκατ. ευρώ» είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης μας επεσήμανε ότι έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων και τις επόμενες ώρες θα καθοριστούν και οι δικές τους κινήσεις.