Κουμουτσάκος: «Ζητάμε υπεύθυνα εκλογές»

Για το θέμα της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών επιτέθηκε για άλλη μία φορά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ενώ επανέλαβε ότι το κόμμα του ζητά τη διεξαγωγή εκλογών.

«Στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης είναι το μονοπώλιο στην ενημέρωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κουμουτσάκος στον ΣΚΑΪ για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών κάνοντας λόγο για «παζλ αυθαιρεσίας» και διαγωνισμό πέραν των ορίων της συνταγματικότητας με το ΕΣΡ να έχει βγει εκτός εικόνας».

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο σκωπτικά για «επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος». «Η ΔΕΘ είναι ο τόπος του εγκλήματος για τον Τσιπρα ο τόπος των μεγάλων ψευδών, ό,τι είπε δεν έγινε. Χρειάζεται ψυχικό σθένος για να πάει… Εμείς στη ΔΕΘ δεν θα μπούμε στο δράμα Τσίπρα και που άλλα έλεγε και άλλα έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για συμφωνία αλήθειας της ΝΔ σε συγκεκριμένους στρατηγικούς άξονες.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ την εκλογολογία την πυροδότησε η ίδια η κυβέρνηση, με την αλλαγή του εκλογικού νόμου. «Ζητάμε υπεύθυνα εκλογές δεν συμμετέχουμε σε εκλογολογία… Άλλοι ρίχνουν σενάρια στην αγορά για να μαζέψουν αντιδράσεις» παρατήρησε.