Κων. Ζέρβας: Δεν περίμενα έγκριση ώστε να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Βρισκόμαστε μόλις 6 μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο δημόσιος διάλογος ανακυκλώνεται γύρω από σενάρια και ονοματολογίες. Απουσιάζει το πρόγραμμα, το σχέδιο και το όραμα για την πόλη. Απουσιάζουν οι αναφορές στα προβλήματα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της στήριξης από τη ΝΔ στο Νίκο Ταχιάο.

Σχετικά με τις προθέσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ξεκαθάρισε: «Σε ό,τι με αφορά – έχω λάβει την απόφασή μου, την έχω ανακοινώσει από τα τέλη Οκτώβρη και πορεύομαι μαζί με τους συνεργάτες μου με την παράταξη «ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». Δεν περίμενα την έγκριση ή την παρακίνηση ώστε να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν πιστεύω πως ζούμε σε καιρούς χρισμάτων και επιλογών από κομματικούς σωλήνες».

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ζέρβας το ζήτημα της Θεσσαλονίκης πρέπει να προσεγγίζεται «με ευρύτερα κριτήρια συνθέσεων και υπερβάσεων καθώς μόνο μέσα από έναν τέτοιο δρόμο οι πόλεις, ιδιαίτερα οι μεγάλες, μπορούν να αλλάξουν, να γυρίσουν σελίδα και να αναπτυχθούν».

«Στόχος μου είναι μία ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη. Μία μητρόπολη με όλες τις πρόνοιες και παροχές που οφείλει να παρέχει σε πολίτες και επισκέπτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας ευχόμενος «όλες οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν ή θα ανακοινωθούν, να ασπάζονται τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο αυτό. Ο αγώνας για μία Θεσσαλονίκη, όπως την ονειρευόμαστε και μας αξίζει είναι δύσκολος μα συνάμα και γοητευτικός».