Κόντρα Θεοδωράκη – Θεοχάρη στο Ποτάμι

Φουρτούνες στο Ποτάμι με τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντά στον βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επικρίνει τη ηγεσία του κόμματος.

Σε σημερινή του συνέντευξη, ο κ. Θεοχάρης υποστηρίζει ότι το Ποτάμι πληρώνει λανθασμένες επιλογές και διγλωσσία επικρίνοντας ευθέως τον κ. Θεοδωράκη.

Η απάντηση ήρθε από τον Παντελή Αβραμίδη, γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού, ο οποίος σχολίασε στο Facebook: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Θεοχάρης επιμένει να πυροβολεί το… κόμμα του. Αυτή την φορά σε «συνεργασία» με το Έθνος, που προβάλει στη πρώτη σελίδα την επίθεση στο Ποτάμι, θεωρώντας την προφανώς ως ένα από τα 4 σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας!».

Ο Παντελής Αβραμίδης προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά πάντως το γαϊτανάκι που περιφέρει μήνες τώρα ο Θεοχάρης καλό θα ήταν να αποφασίσει να φερθεί επιτέλους έντιμα. Πριν από λίγες μέρες έστειλε σε εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα την διακήρυξη μιας «αυθεντικά νέας πολιτικής κίνησης» με τον τίτλο «Δύναμη Πολιτών» και υπότιτλο «Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα!». Επειδή κανένα στέλεχος του Κινήματος μας δεν δέχθηκε να την υπογράψει, την έβαλε ξανά στο συρτάρι αλλά συνεχίζει τον πόλεμο φθοράς με συνεντεύξεις και δηλώσεις. Που το πάει;

ΥΓ: Οι δημοσιογράφοι στο Έθνος είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Αυτό δικαιολογεί ίσως ότι σημαντικά ρεπορτάζ όπως η συζήτηση στη Βουλή για τα σκανδαλώδη δάνεια των ΜΜΕ (και των κομμάτων) απουσιάζουν από την εφημερίδα. Μάλλον την επιλογή των θεμάτων τις κάνει πλέον απευθείας ο διευθυντής της εφημερίδας (αυτός που στο σπίτι του στην Κάντζα έκανε τις συναντήσεις του κ. Μπόμπολα με τον κ.Τσίπρα όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Ποτάμι)».

source: the toc