Κύπρος: Πού στρέφονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια χτες τα ξημερώματα στο Στρόβολο της Κύπρου. Οι άνδρες της αστυνομίας ερευνούν με ανιχνευτές μετάλλων την περιοχή, καθώς δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι με το οποίο δέχτηκαν 30 μαχαιριές ο 60χρονος καθηγητής της Αγγλικής Σχολής και 10 μαχαιριές η 59χρονη σύζυγός του, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του και σύμφωνα με την ιατροδικαστή και τα δύο θύματα είχαν μόνο ένα αμυντικό τραύμα στο δεξί χέρι με το οποίο προσπάθησαν να προστατευτούν από τη δολοφονική επίθεση.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο 15χρονος θετός γιος του ζεύγους, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα διέπραξαν δύο κουκουλοφόροι που τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα τον πειράξουν. Σήμερα αναμένεται να δώσει τη γραπτή κατάθεσή του στις αρχές.

Από την αστυνομία είναι φειδωλοί στην αποκάλυψη λεπτομερειών, έχει γίνει γνωστό όμως ότι στο σπίτι δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης και, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το σενάριο που εξετάζεται είναι του φόνου εκ προμελέτης.