«Μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου», επιμένει ο Αδ. Γεωργιάδης

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή  στον ΣΚΑΪ, μια μέρα μετά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείο, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επιμένει ότι «εντός του Πολυτεχνείου δεν υπήρξαν νεκροί».

«Μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου», επιμένει ο Αδ. Γεωργιάδης

«Μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου», επιμένει ο Αδ. Γεωργιάδης https://left.gr/news/mythos-oi-nekroi-toy-polytehneioy-leei-o-ad-georgiadis-vinteo

Gepostet von left.gr am Sonntag, 18. November 2018

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβάζει δήλωση του Ευάγγελου Αβέρωφ από το 1979, λέγοντας: «Από τις ερπύστριες των τανκς δεν υπήρξε κανένας νεκρός». Είναι εμφανές ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πρώτη του δήλωση, εμμένοντας όμως στην  ίδια θέση, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι το Πολυτεχνείο δεν αποδυνάμωσε τη χούντα, αντιθέτως την ενδυνάμωσε.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, υιοθετώντας την πλέον ακροδεξιά εκδοχή για τα γεγονότα, υποστήριζε μετ’ επιτάσεως ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Ακούστε τον κ. αντιπρόεδρο να εκθειάζει την «κούκλα» οικονομία της Χούντας και να χαρακτηρίζει την επέτειο του Πολυτεχνείου «ιδρυτικό πολιτικό μύθο της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς»:

Αλήθεια, στη Ν.Δ. που παρουσίασε το επετειακό λογότυπο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θεωρούν ότι η εξέγερση του Πολυεχνείου ήταν αναίμακτη ή δεν έχουν ακούσει τις απόψεις του αντιπροέδρου τους;

Πηγή: left.gr