«Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ» ζήτησε ο Γ.Μπουτάρης

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ώστε να επιστρέψουν τα λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ζήτησε ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα.

«Ζητάμε από τον κ. Σπίρτζη την άμεση καταβολή της υποχρέωσης για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Δεν μπορεί ο υπουργός να αγνοεί αυτή την υποχρέωση και να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ένα εκατ. κόσμο στη Θεσσαλονίκη», είπε ο κ. Μπουτάρης,  τονίζοντας ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία των δημάρχων του πολεοδομικού συγκροτήματος, εκπροσώπων των επιμελητηρίων και φορέων της πόλης.

«Η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων έχει ονοματεπώνυμο»

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας χτες στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης είπε ότι «η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων έχει ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση επιλέγει να διατηρεί το πρόβλημα με τον ΟΑΣΘ, ενώ η λύση βρίσκεται μονάχα στα χέρια της». Οπως ανέφερε σήμερα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Α και Β Θεσσαλονίκης θα έχουν συνάντηση, σε γραφείο της Βουλής, στις 13:30, με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζη για το τεράστιο πρόβλημα.

Στο μεταξύ σήμερα στο πρωί στις 10:30 οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκη.