Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ διδάσκει στην κόρη του το σοσιαλισμό προκαλώντας άπειρα σχόλια

Βροχή ήταν τα ειρωνικά σχόλια μετά από ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει διδαχθεί τίποτα από τον πατέρα του όσον αφορά το twitter. Ο πρωτότοκος του Τραμπ έκανε το λάθος να αστειευτεί σχετικά με την έννοια του σοσιαλισμού χρησιμοποιώντας ως αφορμή την κορούλα του που είχε μαζέψει γλυκά για το Χαλοουίν.

«Απόψε θα πάρω τις μισές από τις καραμέλες της Κλόι και θα τις δώσω σε ένα παιδί που έμεινε στο σπίτι του. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να της μάθω τον σοσιαλισμό» έγραψε αναρτώντας και μια φωτογραφία της 4χρονης κόρης του, κάτι που προκάλεσε επικρίσεις και για τη χρησιμοποίηση του παιδιού γι’ αυτόν το σκοπό.

«Της διδάσκεις την απάτη και το νεποτισμό κάθε μέρα οπότε καλό είναι να της διδάξεις λίγο σοσιαλισμό για ποικιλία», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σημείωσε: «Της έδωσαν δωρεάν τα γλυκά, οπότε το Χαλοουίν είναι ήδη σοσιαλισμός».

«Ή μήπως να σου μάθει το παιδί σου να μοιράζεσαι, κάτι που μαθαίνεται στο νηπιαγωγείο», ήταν ακόμη μια ανάρτηση, με την Πάντμα Λάκσμι, πρώην μανεκέν με καταγωγή από την Ινδία που παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής Top Chef να λέει: «Σοβαρά; Η κόρη σας δεν έχει ήδη αρκετά; Κάποιοι από εμάς αυτό το αποκαλούμε μοίρασμα. Κάποιοι από εμάς πήγαν και είπαν «φάρσα ή φίλεμα» κρατώντας ένα κουτί δωρεών της Unicef».

«Θα μπορούσες να πάρεις το 99% των γλυκών της και να το δώσεις στο πλουσιότερο παιδί της γειτονιάς για να μάθει τον καπιταλισμό», ειρωνεύτηκε κάποιος, και στο ίδιο πνεύμα ήταν το σχόλιο: «Πάρε της όλα τα γλυκά και πλήρωσέ τη μόνο με ένα που τα μάζεψε. Ποτέ δεν είναι νωρίς για να μάθει τον καπιταλισμό».