Στο 3,5% το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ…

Το είχαμε γράψει πρόσφατα και τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Το ΚΙΝΑΛ παύλα «Δημοκρατική Συμπαράταξη», παύλα ΕΛΙΑ, παύλα ΠΑΣΟΚ, ή όπως θα λέγεται μετά το έκτακτο πολιτικό και καταστατικό του συνέδριο στο τέλος Μαρτίου, οδεύει ολοταχώς για ποσοστά Ποταμιού.

Είχαμε γράψει λοιπόν ότι σύμφωνα με έρευνα για ξένο παράγοντα, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα, τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ κινούνται γύρω στο 4%. Χθες ο Γ. Ραγκούσης είπε χαρακτηριστικά  πως το ΚΙΝΑΛ «είναι στο 3,5% και αποσυντίθεται». Λογικό ακούγεται.

Ήδη η ΔΗΜΑΡ έφυγε και ψάχνεται με άλλους κεντροαριστερούς για νέο φορέα. Στο ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου ανεβαίνουν φωνές για το σύνδρομο «Σαμαρά – Βενιζέλου» που διακατέχει τη Φωφη Γεννηματά και δυσφορούν ενώ στο ΚΙΝΑΛ πολλοί βιάζονται να πακετάρουν μπαγκάζια. Ακόμα και κολλητοί της Φώφης απομακρύνονται. Π.Χ ο Λ. Ρώσσης, γραμματέας μεταφορών και δικτύων του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε κατηγορώντας τη κόρη του Γεννήματα για δεξιό κατήφορο και «σφιχταγκάλιασμα» με το Μητσοτάκη το νεοφιλελευθερισμό και τον Αδωνι.

Εντάξει θα μείνει στο ΚΙΝΑΛ ο Μαργαρίτης της ΔΗΜΑΡ. Κάτι είναι κι αυτό. Πάλι τυχερός ο Θεοχαρόπουλος …