Ζέρβας για ιδιωτικοποίηση καθαριότητας: Κάποιοι θέλουν να κάνουν μπίζνες με συγκεκριμένα συμφέροντα;

O Κ. Ζέρβας παίρνει συγκεκριμένη θέση κατά της ιδιωτικοποίησης και εξηγεί τους λόγους. Όπως λέει ο ίδιος ”όποιοι υποστηρίζουν την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας είναι ή άσχετοι ή ανεύθυνοι ή θέλουν να κάνουν μπίζνες με συγκεκριμένα συμφέροντα”. Όπως διευκρινίζει, η πόλη είναι βρώμικη και αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει αλλά αυτό είναι εφικτό χωρίς την εμπλοκή ιδιώτη. ”Έχουμε προσωπικό, πόρους και 50 εκ. αποθεματικό από ανταποδοτικά τέλη. Όποιος δεν μπορεί με αυτούς τους πόρους να κρατήσει τη πόλη καθαρή δεν κάνει για καμία άλλη δουλειά”.
Μάλιστα έχοντας ο ίδιος πριν λίγα χρόνια μπει μπροστά στο ζήτημα των συμβασιούχων – γεγονός που τον οδήγησε μέχρι τα δικαστήρια – κατηγόρησε τη διοίκηση Μπουτάρη ότι κλείνει το μάτι στον Νίκο Ταχιάο, καθώς αγνοούσε επιδεικτικά όλες τις εισηγήσεις που υποστήριζαν πως η μονιμοποίηση των αυτών των εργαζομένων κρίνονταν αναγκαία για τη λειτουργία των δομών της καθαριότητας.
”Δεν καθαρίζετε την πόλη, δεν λύνετε το ζήτημα των συμβασιούχων, δεν θέλετε να δεσμεύσετε όπως λέτε την επόμενη διοίκηση άρα κλείνετε το μάτι σε αυτόν που προτείνει ιδιωτικοποίηση. Γνωριζόμαστε όλοι σε αυτήν την πόλη”.